Ești expeditor și încă folosești Excel pentru rapoarte financiare?

Milán PetkiGeneral Editor
06 Feb 2023
7 min read

Poate unii dintre noi nici nu ne mai amintim lumea din dinaintea digitalizării. Lumea ciudată, în care telefoanele mobile erau niște produse de nișă prezentate doar în magazine de specialitate. Acelea erau timpurile când rapoartele financiare veneau pe fax, sau chiar și mai rău, prin poștă.

În trecut, nu numai timpul trecea mult mai încet, ci și lumea business-ului avea doar viteza melcului turbat. Piața nu a avut abateri bruște, nu apăreau startup-uri la fiecare colț, rapoartele de făceau încet, toată lumea avea timp să aștepte datele de la sfârșitul lunii, într-un cuvânt: viața era lentă.

Nu mai trăim acele vremuri. Odată cu primele soluții de digitalizare lumea afacerilor a schimbat treapta de viteză. Trăim într-o lume digitalizată, avem o piață dinamică care se poate schimba de la un moment la altul. În lumea de azi, deciziile trebuie luate pe moment. Nu mai putem aștepta zile întregi niște rapoarte completate de mână. Dar știm cu toții că o decizie grăbită este de multe ori una greșită. De aceea, ca să putem lua decizii eficiente este esențial să avem toate datele la îndemână. Datele financiare în timp real oferă o imagine clară a situației financiare a afacerii. 

Un om de afaceri trebuie să știe în timp real ce se întâmplă în compania sa. Co toții știm că informația înseamnă putere, dar să nu uităm că informația veche ne duce în eroare.

Ca și expeditori lucrăm cu sume substanțiale. Fiind vorba despre o industrie cu foarte multe piese în mișcare, atât la propriu, cât și la figurat, nu ne putem permite hibe in sistem. Beneficiile raportării financiare în timp real ne ajută să monitorizăm costurile. Ne putem gestiona riscurile în timp. Când vrem să îmbunătățim cash flow-ul firmei, trebuie să știm exact ce se întâmplă cu costurile noastre.Dacă am fi prezentat soluția YLOAD în anii ‘90, unii ne-ar fi zis să visăm în continuare căci vom avea așa ceva odată cu mașinile zburătoare. Ei bine, tehnologia oferită de soluțiile YLOAD este aici. Acum. 


Trebuie să ne mișcăm odată cu tehnologia. Cu soluțiile oferite de YLOAD ai acces  ușor la rapoartele financiare când ai nevoie. Ai toate informațiile în același loc, în timp real iar accesarea rapoartelor financiare este un proces simplu și eficient. Accesezi doar informațiile de care ai nevoie, așa cum îți dorești. Ai un sistem interactiv și personalizabil pentru a-ți ușura munca și a-ți eficientiza luarea deciziilor.

Încearcă YLOAD azi, și vezi cu ochii tăi cât de mult te ajută să vezi în timp real rapoartele tale financiare. Cu YLOAD ai toate informațiile necesare în timp real pentru a lua decizii eficiente și corecte pentru afacerea ta. 

Cu YLOAD știi o treabă. Treaba este bună!